Об'єднання передали до українських органів розслідування інформацію про близько 2 000 колаборантів, що діють в окупованих районах Запорізької області
Поділитися:

Спеціалісти Об'єднання вчергове передали до Офісу Генерального прокурора, Національної поліції, СБУ та Державного бюро розслідувань детальне досьє на колаборантів Запорізької області з інформацією про їхній життєвий бекграунд та прислужницькі дії в період окупації.

Наші документатори на основі моніторингу відкритих джерел систематично доповнюють та оновлюють базу колаборантів, що зараз налічує близько 2 000 прізвищ. Об’єднання вже третій раз ділиться цією базою з українськими органами розслідування та правопорядку.

У цьому списку — великі та малі бізнесмени, представники силових структур, юристи, фермери, вихователі дитячих садків, вчителі та працівники великих енергетичних підприємств. Всі вони допомагають окупантам чинити свавілля на захоплених територіях, позбавляти волі та чинити тортури над громадянами, утримувати контроль над територіями, установами та організаціями.

Нагадаємо, мешканці окупованих районів Запорізької області можуть фіксувати воєнні злочини росіян, а також злочинну діяльність колаборантів через телеграм-бот «‎ЕнергодарСОС». Ваші свідчення стануть частиною доказової бази, щоб не залишити шансів вийти злочинцям сухими із води!

No items found.

Останні новини