Відвідайте мирну акцію на підтримку полонених військових медиків та їхніх сімей!
Поділитися:

До Міжнародного дня медичного працівника 18 червня 2023 року о 11:00 на Майдані Незалежності в м. Київ ГО «Військові медики України» організовує мирну акцію на підтримку полонених військових медиків та їхніх сімей. Військові медики — це ті, хто об’єднують разом всі бригади та частини ЗСУ — бо в кожній з них є медики.  

ГО «Військові медики України» звернулися з проханням долучитися до акції та висловити слова підтримки до Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Командування Медичних сил ЗСУ, Міністерства охорони здоров'я. І вже почали отримувати підтвердження присутності представників. Державні інституції підтримують сім’ї полонених.  

Ми звертаємося до всіх — прийдіть та підтримайте полонених. Військові медики — це ті, хто рятує життя наших бійців на фронті. Це може бути ваш брат, чоловік, син. Завдяки їм він вижив.  Тепер у вас є можливість допомогти військовим медикам.

Ми звертаємось до медичної спільноти України, до лікарів нинішніх та майбутніх — студентів медичних навчальних закладів. Ваші колеги пішли на фронт, щоб рятувати людські життя. І зараз вони в полоні. Прийдіть підтримати їх та їх родини.

Ми звертаємося до журналістів — полонені потребують вашої медійної підтримки та висвітлення акції. Вони віддали свою свободу (а дехто і життя) за те, щоб ми з вами могли жити й працювати. Щоб в нашій країні преса була вільна і незалежна. Завдяки вам ми зможемо відкрити очі світу на злочини росії.

Ми звертаємося до представників громадських організацій — підтримайте тих, хто так потребую вашої допомоги. Прийдіть на акцію, допоможіть висвітлити злочини РФ.

Контакт для журналістів та тих, хто хоче долучитися до акції: +38 099 243 89 93, Наталія.

Контакт для СБУ та інших силових структур, що цікавляться питаннями безпеки організації акції: +38 095 651 73 75 (тільки WhatsApp), Андрій.

Автор тексту Андрій Кривцов, голова правління ГО «Військові медики України».

No items found.

Останні новини