На захоплених територіях Запорізької області розпочалися незаконні «вибори» президента РФ
Поділитися:

25 лютого на тимчасово окупованих територіях Запорізької області розпочалося «дострокове голосування» у «виборах» президента РФ, незаконно організованих окупантами.

Про це інформує Запорізька обласна державна адміністрація. Протягом трьох тижнів у мешканців ТОТ збиратимуть голоси в підтримку Путіна – члени «виборчкомів» зі скриньками в супроводі озброєних силовиків прийдуть в кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи. А людей зганятимуть на дільниці, щоб виконати завдання від Кремля і місцевих гауляйтерів: зібрати підтримку диктатора на рівні 94%.

Результат цього «волевиявлення» не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації й проведенні «виборів»  на ТОТ – кримінальний злочин, покарання за який до 10 років позбавлення волі.

Крім того, росіяни, намагаючись легітимізувати псевдовибори, роблять побудинковий та поквартирний обхід українців. Так звані «члени виборчих комісій РФ» ведуть незаконну аудіо- та відеофіксацію розмови. Під запис розпитують мешканців про те, чи «голосуватимуть» ті, а також чи знають, коли вибори.

«Вибори» – ідейне проводження проведених минулого року псевдореферендумів. Право на самовизначення народу закріплено Статутом ООН. Однак цей керівний документ передбачає право на самовизначення для цілого народу, а не мешканців окремих областей одного народу.

Намір відділення частини народу має назву сепаратизм, такі дії криміналізовані усіма світовими державами на захист територіальної цілісності, як гарантії незмінності міжнародно визнаних кордонів країн та запоруки уникнення внутрішніх конфліктів.

No items found.

Останні новини