Документатори Об’єднання мали зустріч Михайлом Волковим, Представником Уповноваженого з прав людини у Запорізькій області
Поділитися:

Документатори Об’єднання мали зустріч Михайлом Волковим, Представником Уповноваженого з прав людини у Запорізькій області. Захід мав на меті підвищити ефективність співпраці місцевих благодійних і громадських організацій з представниками влади Запорізької області.

Фахівці Об’єднання наголосили пану Волкову на необхідності кращого донесення інформації постраждалим від воєнних злочинів можливостей з отримання ними державної допомоги. З нашої практики опитування цих вразливих верств населення, багато людей не знають про те, що взагалі мають право на підтримку від держави.

Завдяки цій зустрічі документаторам Об’єднання вдалося налагодити комунікацію з фахівцями інших запорізьких неурядових організацій та самим поділитися з ними досвідом.

Нагадаємо, восени 2022 року наша організація почала документувати воєнні злочини та злочини проти людяності в окупованих районах Запорізької області. За підсумками минулого року, документатори Об’єднання зафіксували 1648 інцидентів, що містять ознаки воєнних злочинів.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки чеської організації People in Need, у рамках ініціативи SOS Ukraine. Зміст публікації не обов’язково збігається з їхньою позицією.

No items found.

Останні новини