Об’єднання взяло участь у правозахисному клубі щодо реформування ОБСЄ та ООН
Поділитися:

У вівторок, 26 березня, відбувся правозахисний клуб від Центру громадянських свобод на тему «ООН та ОБСЄ: розпустити не можна реформувати». Після повномасштабного вторгнення українські дипломати та громадськість неодноразово критикували міжнародні організації за надмірну забюрократизованість, відірвані від реальності та відсутність чіткої позиції щодо подій в Україні.

Чому ООН та ОБСЄ втратили ефективність та чи є вони безнадійними? Чи можуть правозахисники стати рушійною силою змін у новій архітектурі міжнародної безпеки? Як знайти механізм, аби виключити Росію з міжнародних організацій і чи можливо це загалом? Відповіді на ці питання шукали в межах правозахисного клубу правозахисники, представники міжнародних організацій та експерти-міжнародники.

Зокрема, в дискусіях взяли участь ексміністри закордонних справ України Павло Клімкін і Володимир Огризко, народний депутат і член парламентської делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко, а також керівник програм Міжнародного фонду «Відродження» Роман Романов.

Найцікавіше з важливих думок читайте за посиланням.

Фото: Поліна Морозюк, ЦГС.

No items found.

Останні новини