«Погляд з того боку»: виставка Галереї протестного мистецтва про полонених РФ
Поділитися:

29 червня о 18:00 запрошуємо на відкриття мистецького проєкту українського фотографа Алекса Заклецького, польської журналістки Моніки Андрушевської та художника Сергія Захарова.

Проєкт присвячено людям, які перебувають по обидва боки невідомості – полонених і тих, хто чекає на повернення близьких додому. Чимало історій присвячено політв’язням із Криму та Донбасу, з якими родини втратили зв’язок іще 2014 року.

Ви побачите не лише промовисті портрети родичів бранців Кремля, полонених РФ, викрадених та зниклих безвісти українців, а й особисті речі полонених. Саме вони не дають родинам зневіритися та втратити надію на повернення близьких. У резонанс зі світлинами вплетено графіку Сергія Захарова про його перебування у полоні, що згодом втілилися у графічний роман «Діра».

Фотографічна частина проєкту створена за фінансової підтримки програми «Polska Pomoc» Міністерства закордонних справ Республіки Польщі.

Виставка «Погляд з того боку» триватиме до 13 серпня. Вхід вільний.

Графік роботи Галереї протестного мистецтва (Київ, вул. Липська, 16, 1-й поверх):
вт-нд: 11:00 - 18:00.
нонеділок: вихідний.

Звертаємо вашу увагу на те, що станція метро «Хрещатик» працює в обмеженому режимі, а частина урядового кварталу залишається перекритою.

Більше інформації за посиланням.

No items found.

Останні новини