За перше півріччя 2023 року Об’єднання надало фінансову допомогу 33 родинам політв’язнів та цивільних заручників РФ
Поділитися:

Отримали цю допомогу 17 сімей заручників з постраждалих від російської окупації Чернівецької, Сумської, Запорізької та Донецької областей. А також 16 родин політв’язнів, в тому числі з тимчасово окупованого Криму. Їхні родичі були засуджені РФ на великі терміни у сфальсифікованих справах.

Об’єднання вимушено повідомити, що наразі ця програма фінансової допомоги для родичів ув'язнених внаслідок збройної агресії РФ призупинена. Обов’язково доведемо до вашого відома коли підтримка відновиться, а Об’єднання знову зможе приймати заяви на її отримання

_____

Щонайменше 150 громадян України є політв’язнями. Понад 20 тисяч цивільних українців країна-терорист взяла у заручники після 24 лютого 2022 р. За їхнє звільнення борються родини – батьки, дружини, діти, стикаючись з безліччю проблем, що доводиться розв’язувати самотужки.

Об’єднання чудово розуміє ці проблеми. Тому ми запровадили
благодійну фінансову допомогу для родичів політв’язнів та цивільних заручників, що продовжують знаходитися в ув'язненні. Отриманими коштами родини можуть покрити витрати на продукти, медикаменти, оплату житла.

No items found.

Останні новини