Вітаємо Рефата Алімова, рідних та друзів колишнього бранця з його довгоочікуваним поверненням додому!
Поділитися:

17 квітня політв'язень «ялтинської справи» Хізб ут-Тахрір Рефат Алімов вийшов на волю після восьми років позбавлення волі. Він перебував у російській колонії в Республіці Башкортостан. Після звільнення Рефата зустрів його адвокат Едем Семедляєв.

Алімов подякував всім, хто весь цей час підтримував його та інших політв'язнів, а також адвокатам та активістам.

«Це слова подяки не тільки від мене, вони від усіх братів, які залишилися там, за ґратами, за парканом, з яким я прощався. Вони безпосередньо просили мене передати слова подяки за цю підтримку, ці листи, які приходять постійно. Вони дають нам світло, надію на швидку перемогу. З цією підтримкою ми розуміємо, що справедливість на нашому боці», — зазначив колишній політв'язень.

На фото «Кримської солідарності» жителі та активісти села Краснокам'янка організували зустріч Рефата. Щоб привітати його, на захід приїхали гості з усього Криму.

Нагадаємо, що Рефата заарештували 18 квітня 2016 року після обшуку в його будинку. Пізніше його включили в одну справу з затриманими Арсеном Джеппаровим, Муслімом Алієвим, Енвером Бекіровим, Еміром-Усеїном Куку та Вадимомо Сіруком. 12 листопада 2019 року в Ростові-на-Дону відбулося завершальне судове засідання щодо фігурантів справи, на якому їм ухвалили вироки. Засідання тривало всього 14 хвилин.

No items found.

Останні новини