Правління Об’єднання надало фінансову допомогу 10 родинам політв’язнів та цивільних заручників РФ!
Поділитися:

Серед отримувачів допомоги дружини та матері цивільних заручників з постраждалих від російської окупації Запорізької, Херсонської, Донецької та Сумської областей. А також сім’ї політв’язнів, яких злочинна влада утримує в неволі протягом останніх 9 років. 

Щонайменше 150 громадян України є політв’язнями. Понад 20 тисяч цивільних українців країна-терорист взяла у заручники після 24 лютого 2022 р. За їхнє звільнення борються родини – батьки, дружини, діти, стикаючись з безліччю проблем, що доводиться розв’язувати самотужки.

Об’єднання чудово розуміє ці проблеми. Тому ми запровадили благодійну фінансову допомогу для родичів політв’язнів та цивільних заручників, що продовжують знаходитися в ув'язненні. Отриманими коштами родини можуть покрити витрати на продукти, медикаменти, оплату житла.

Вимоги:

українське громадянство;
підтверджена спорідненість з ув’язненим внаслідок російської агресії;
понести один з видів втрат/збитків внаслідок агресії РФ проти України.

Як отримати допомогу?

До кінця травня слід подати заяву на розгляд Правління Об’єднання разом з пакетом супровідних документів, що підтверджує зазначені у заяві відомості, та згоду на обробку персональних даних. Всі документи надсилайте в електронній формі на пошту: info@relativespp.org

Перегляньте детальні вимоги до документів та шаблон заяви.

Важливо:
ми надаємо допомогу в рамках фінансових можливостей організації й не можемо її гарантувати всім заявникам навіть за умови подачі повного пакета документів! Якщо кількість заяв перевищуватиме фінансову спроможність, то Правління Об'єднання обиратиме заяви родин, які потребують екстреної допомоги найбільше.

Дякуємо за фінансову підтримку Центру Громадянських Свобод та Посольству США в Україні!

No items found.

Останні новини