Долучилися до мирної акції на підтримку цивільних заручників РФ
Поділитися:

6 квітня у центрі Києва відбулася акція на підтримку незаконно ув'язнених цивільних. Рідні та друзі цих людей вийшли на Майдан Незалежності із фотографіями своїх близьких та закликами повернути їх додому.

Від Об’єднання до акції долучився батько політв’язня Валентина Вигівського, пан Петро. Він бореться за звільнення сина з 2014-го, тож їхня сім’я — одна із перших в Україні, на чию долю випало таке випробування. Кремль незаконно засудив Валентина до 11 років за вигадане шпигунство, а його справа й досі засекречена.

«Зараз, в серці України, ми демонструємо, що попри всі складнощі готові боротися звільнення наших батьків, дітей та друзів. Політичні переслідування українців останні два роки набули ще більшої масовості. Як батько бранця, я чудово розумію складнощі, з якими стикаються рідні цивільних заручників, що знаходиться в російських тюрмах ще й часто без будь-яких звинувачень. Як би не було важко, треба боротися — шукати допомоги, звертатися до урядових структур та ходити на акції для привернення уваги до цієї проблеми», – сказав Петро.

Дякуємо ГО «Цивільні в полоні» за організацію акції та всім, хто до неї долучився! Наша сила – в нашій єдності!

Фото: Gennadiy Kravchenko

No items found.

Останні новини